Prof. Dr. Çil: 1 saatlik işlemle ellerdeki yaşlılık izlerini silmek olanaklı

Hakikat göze tedavilerinin ellerdeki yaşlı görüntünün giderilmesi ve elan aktif bire bir kap görünümü kazandırılmasında etkili tıpkı beğenilen işlemi olduğunu belirten Plastik Rekonstrüktif ve Beğenilen Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yakup Çil, “İşlem lokal yahut sedasyon anestezisi altında yaklaşık 45 dakika-1 saatlik süre içerinde gerçekleştirilir. Alınan yağ dokusu hazırlanılarak gerçeklik hücrelerden varlıklı tıpkısı yağ hücresi topluluğu umum bölgesine aktarılmaktadır. Hazırlanan hakikat hücreden varlıklı yağ dokusu, çok etraflı kanüller sebebiyle el sırtı bölgesine verilmektedir. Bu sayede kişinin el bölgesinde geçirilmiş olan el işi ilgili sulu kalmamaktadır” dedi.

Geçen yılların tamlık üst bölgelerinde olduğu gibi halk bölgesinde bile yaşlanmaya sebep olduğunu ifade fail İSÜ Medical Park Yeri Gaziosmanpaşa Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Beğenilen Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yakup Çil, ellerde yıllar içerisinde kırışıklıkların arttığını, elin hele gevşek olan hezen bölgesinde ihtiyarlama belirtilerinin henüz aşkın dikkat çektiğini söyledi.

Elde pahal kesilerin izlerinin muhtemelen olması dolayısıyla engelsiz cerrahi tercih edilmediğini, bunun yerine dolgu materyalleri kullanıldığını tamlayan Prof. Dr. Çil, ahali estetiğinde meri yöntemler hakkında açıkmalarda bulundu.

30’LU YAŞLARDAN İTİBAREN ELLERİMİZ YAŞLANIYOR

Ellerimizin sair üzeri bölgelerimizde olduğu kadar 30’lu yaşlardan sonraları kategorik şekilde yaşlanmaya başladığını dile getiren Prof. Dr. Çil, “Gün ışınlarına ve aut ortamdaki kimyevi bap ve etkenlere aşkın maruz kalma yaşlanmayı etkiler. Belirtik havada elini çokça çok çekmek zorunda küsurat kişilerde halk cildinde meydana gelen yaşlılık belirtileri elan çok dikkat çekmektedir” diye konuştu.

KİMYASAL MADDELERE HADDINDEN FAZLA AŞKIN TEMAS EDİLMEMELİ

Ellerdeki kırışıklıkları tetikleyen faktörlere değinen Prof. Dr. Çil, “Çığır zımnında elini haddinden fazla fazla ahzetmek zorunda mütezayit, elinin çokça çok kimyasal maddelere ilişki etmesi müstelzim işlerde artan kişilerde eldeki yaşlanma belirtileri henüz çok olabilmektedir. Belirgin havada zaman ışınlarına haddinden fazla maruz küsurat kadınların elleri daha tez zayıflık belirtileri ortaya çıkabilmektedir” dedi.

SOĞUĞUN VE SICAĞIN ETKİLERİNE DİKKAT

Soğuğun ve sıcağın fert üzerindeki etkilerinden bahseden Prof. Dr. Çil, “Şiddetli sevimsiz yahut ötede sıcak ortamlarda müteharrik ve işi gereği müfrit ısıdam ve sevimsiz havaya çok maruz kalan ellerde yetersizlik belirtileri elan erken başlayıp, çıktı yaşlanmaya bozukluk kabil. Ahali beğenilen işlemleri, ellerdeki yaşlanmanın belirtilerinin ortaya çıkmasından sonraki dönemlerde, yapılacak el işi göre 40’lı yaşlardan sonradan yapılabilir” ifadelerini kullandı.

DOLGU MATERYALLERİ KULLANILIYOR

Umum bölgesi cildindeki sıra ışınlarına sadık oluşan lekelenmelerde lazer ışınlarından yararlanıldığını belirten Prof. Dr. Çil, şu bilgileri paylaştı:

“Fakat kırışıklık ve oluşan hacim azalması zımnında meydana gelen deformasyonlar farklı otama seçenekleri arayışına sebep olmaktadır. El sırtı bölgesine yapılacak olan deri kesilerinin izleri galiba olacağından kategorik cerrahi işlemleri tercih edilmemektedir. Oluşan nesiç eksikliği beniz bölgesine uygulandığı üzere dolgu materyalleri kullanılarak nesiç eksiklikleri giderilmeye çalışılmaktadır.”

YAĞ TRANSFERİ SERENCAM YILLARDA POPÜLERLEŞTİ

Umum bölgesinde zihayat görünüm temin etmek üzere farklı tıpkısı otama yönteminin da kendi yağ dokusundan hazırlanan yağ hücrelerinin halk bölgesine aktarılması olduğunu tamlayan Prof. Dr. Çil, “Yağ transferi tamam beden bölgelerindeki eksiklikleri dercetmek için serencam yıllarda bildirme popüler olan yöntemdir. Bu sayede yağ dokusu süresince mevcut nesep hücreden zengin yağ hücreleri, halk bölgesindeki nesiç eksikliğini gidermekte, halk sırtı ten bölgesinin elan hareketli ve henüz güre tıpkısı görünüme kavuşmasına koruyucu olabilmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

İŞLEM 1 SAAT İÇİNDE TAMAMLANIYOR

El bölgesine aktarılacak yağ hücrelerinin, us, işaret veya basen bölgesinden dernekevi anestezi altında alınabildiğine özen çeken Pro. Dr. Çil, şunları kaydetti:

“İşlem dernekevi yahut sedasyon anestezisi altında tahminî 45 zaman-1 saatlik müddet içerinde gerçekleştirilebilmektedir. Alınan yağ dokusu hazırlanılarak hamur hücrelerden zengin bire bir yağ hücresi topluluğu ahali bölgesine aktarılmaktadır. Hazırlanan mahiyet hücreden varlıklı yağ dokusu, haddinden fazla detaylı kanüller sayesinde el sırtı bölgesine verilmektedir. Bu sayede kişinin ahali bölgesinde geçirilmiş olan işleme ait karışık kalmamaktadır. Ellerimiz genişlik haddinden fazla hasıl bölgelerinizden biri olması zımnında yapılan muamelat kişilerin ahali bölgesi görünümüne iri kâr sağlayabilmektedir.”

SEANSLAR 1-2 YIL ARAYLA TEKRARLANABİLİR

Tedavinin hangi büyüklüğünde müddet devam edeceğini anlatan Prof. Dr. Çil, “El bölgesine yapılacak ana göze tedavisi kişinin işlemden kâr görmesi ve tedavinin etkinliğinin artırılması istendiğinde 2-3 vizyon yapılabilir. Seanslar kişinin ellerindeki yaşlanma derecesine bakarak 1-2 yıl arayla tekrarlanabilir” diye niteleyerek sözlerini sonlandırdı.

Share: