Ilbay Karadeniz, ‘Rütbe Feyiz Töreni’ne katıldı

Manisa’dahi art rütbeye feyiz ettirilen ve görev yerleri mütebeddil açıkgöz personeli üzere “etap ve ilerleme töreni” düzenlendi.

Manisa İl Kurnaz Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Ilbay Yaşar Karadeniz, İl Cingöz Komutanı Tuğgeneral Galebe Yumuk, İl Inanma Müdürü Ömer Uslusoy ve İl Bitirmiş Komutanlığı personeli katıldı.

Törende konuşan Ilbay Yaşar Karadeniz, zarfında bulunulan haftanın millet adına koca tıpkı hafta olduğunu ifade ederek, “İçinde bulunduğumuz hafta hem 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü hem da Balaban Saldırı neticesinde elde edilen Kocatepe Zaferi’nin yıl dönümü ki 9 Eylül’da İzmir’birlikte kurtuluşa giden ve elan sonraları de 29 Ilk Teşrin 1923’üstelik Cumhuriyet’in ilanı ile taçlanan bir proses. Bu süreçte ülkemiz düşmandan kurtuldu. O süreçten sonradan bu ülkede kâin beher bireyin boynunun bire bir borcu var; o üstelik kim hangi noktada bulunuyorsa kendi üstüne düşen görevini sunma dolgunca şekilde namına getirmektir. Hepimizin geçmişinde pekâlâ evet şehit ya üstelik gazi tanıdığı vardır. Biz görevlerimizi hesabına getirirken onları nasıl ve katiyen gözümüzün önüne vermek durumundayız. Onlar ülkemiz üzere canlarını feda etmişlerdir. Zaman bizlere düşen angarya, onların taşıdığı yüke bakarak çokça daha hafif kalır.” dedi.

Vali Karadeniz, “Sizler, hem burada yaptığınız fariza süresi içerisinde hem dahi elan ilk görev yapmış olduğunuz yerlerde terörle mücadelenin içre görevinizi başarıyla yerine getirmiş bulunuyorsunuz. Evre terfi töreni Cingöz Teşkilatı açısından yetişkin bir gündür. Basamak alanlar gelişim edenler çıktı yıpranmamış rütbeleri ile görevlerine bitmeme edecekler. Rütbelerine akla yatkın eskimemiş fariza matlup olanlar var. Ego inanıyorum kim bundan geçmiş görevlerinizde olduğu kabilinden bakir görevinizde de bir başarıyı sağlayacaksınız. Hepinize bakir görev yerinizde yeni görevlerinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yeni rütbelerinin adamakıllı ve hayırlı olmasını dileyen Vali Karadeniz, “Bu dil ile Cumhuriyetimizin kurucusu ilkin Gazi Mustafa Kemal Atatürk girmek için bu mevki üzere canlarını seve seve feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi yağmur ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize üstelik afiyet ve mutluluk dileyerek şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Törende, tıpkısı arka rütbeye terakki fail personelin isimleri tek tek okunduktan sonra rütbeleri Ilbay Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri vasıtasıyla takıldı. – MANİSA

Share: