Yağmur suyu hattı çalışmaları

Kütahya Belediye Reisi Bilen Işık, Şehir Hastanesi ve Budun Bahçesi arasındaki Ulu Gönülden Caddesi’ndeki baran suyu hattı çalışmalarını durumunda inceledi.

Kütahya’yı geleceğe yısa etmek üzere ast ve ense bina yatırımlarını eksiksiz hızıyla sürdüren Kütahya Belediyesi, şehrimize ayar katacak Millet Bahçesi ve Site Hastanesi bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Yüce Içtenlikle Caddesi’nde yağmur suyu hattı çalışmaları başlatıldı.

Çalışmaları yeryüzü güdük sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirten Şehremini Prof. Dr. Bilici Işık, “Şehir Hastanesi ile Ulus Bahçesi arasındaki caddemizin baran suyu döşeme hattıyla ait çalışmaları durumunda inceliyoruz. Rahmetli çalışanımız Ali Yürekten kardeşimizin ismini verdiğimiz bu caddeyi yağmur suyu hattı döşemesi bittikten sonradan adamakıllı bir asfalt uygulamasıyla şehrimize uygun ağıl getireceğiz. Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda buranın asfaltlama çalışmasını tamamlayacağız. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye bitmeme edeceği belirtildi. – KÜTAHYA

Share: