Icra Vekili Süleyman Soylu esrar satıcılarına yönelik talimatını yineledi: Bulduğunuz dakika ayaklarını kırın

YANLIŞSIZ Parti Kütahya Genişletilmiş İl Konuşma Meclisi Toplantısı’nda mütekellim Vekil Aristokrat, uyuşturucuyla mücadeleden asla ödünleme verilmeyeceğini kaydetti. Icra Vekili Aristokrat, itimat güçlerine bahis üzerine aynı talimat verdi.

“BU AMERİKA’NIN VE AVRUPA’NIN BİR OPERASYONUDUR”

“Metal satıcılarının ayaklarını kırın” diyen Soylu, “15 Temmuz öncesi Türkiye’de hapishanelerde 35 bin uyuşturucu satıcısı vardı. Yargıyla, inanma güçlerimizle, cingöz güçlerimizle şu anda hangi kadardır? 116 bin kişiyi sine tıktık. Buradan söylüyorum. Okulların önünde esrar satılmasına müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz. Türkiye’nin hiçbir noktasında eroin satılmasına cevaz etmeyeceğiz. Gene söylüyorum, itimat güçlerimize esasen ferman veriyorum. Maden satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın, ayaklarını us, ayaklarını kırın. Bizim aile yapımızı, gençlerimizi, geleceğimizi ağılamak istiyor. Bu, kendinden Amerika’nın ve Avrupa’nın bire bir operasyonudur. Onlar kişi gençlerini zehirliyor ve uyuşturuyorlar. Tığ buna müsaade edemeyiz” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ

Konuşmasında CHP Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Icra Vekili Aristokrat, “Kılıçdaroğlu, akşam yatmış, sabahleyin kalkmış diyor ki; ‘Başörtüsüyle ilgilendiren yasa getireceğim.’ Kılıçdaroğlu, senin fikrinin ve zikrinin hangi olduğunu biliyoruz. Kimin aklına karpuz kabuğu örtmek istediğini, onu üstelik biliyoruz. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız söyledi. Şayet biraz yüreğin varsa Meclis’teki sayını getirirsin, Türkiye’deki Esas değişikliğinin altına imza atarsın, kartını görürüz amma o rastgele zamanki üzere çarkçı ya çark etmenin formülünü bulur. ‘Tamam bitti, oldu, olmadı, komisyona havale edelim, şöyle yapalım, hakeza edelim…’ Kılıçdaroğlu, bugün Kütahya’nın inancını görüyoruz. Sen ne büyüklüğünde kıvırırsan kıvır, sen ne kadar biber dolması söylersen söyle, sen ne büyüklüğünde istismar edersen deri, 2023 seçimlerinde Topluluk İttifakı’yla bu arada biz Kanunuesasi’yı değiştirecek gücü elde edeceğiz ve bu işi bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Share: