Fatih Erbakan: Milletin derdiyle kaygılanmak adına zer gününe devam ediyorlar

YENİDEN Refah Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, “Aylardır bire bir cumhurbaşkanı adayı çıkartmayı beceremeyen 6 tane benzemez daim benzeri araya geliyorlar. Bundan Sonra bunlar zer gününe döndü. Toplanıp fotoğraf çektirip, dağılıyorlar. Milletin derdiyle kaygılanmak namına değerli gününe bitmeme ediyorlar” dedi.

Yeniden Bolluk Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Rize’de partisinin 2’nci macerasız yer kongresine katıldı. İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede konuşan Erbakan, yıllarca milli görüşün önünü seçmek amacıyla iki kutup çıkarıldığını söyledi. Erbakan, “Dediler kim sağcılar buraya, solcular buraya. CHP’ye solcular, Doğruluk Partisi’ne sağcılar, Anavatan Partisine sağcılar, SHP’ye solcular. İki sunum polar var. Muhalifsen masa başındakilere gideceksin, Topluluk İttifakı isen kasa başındakilere gideceksin. Onun dışında tek mütenavip yok. Demin da Erbakan hocamızın senelerce gulu gulu dansı dediği üzere masa başındakiler, sandık başındakiler oyunu oynuyor. Hacivat’la Karagöz Oyunu kadar. Ayrıksı hiçbir molekül namevcut. Burada gümbür gümbür gelen kudret adayı Baştan Refah Partisi var. Anadolu’yu gezdiğimiz devir yeniden refahın fut sesleri duyuluyor” diyerek konuştu.

‘BUNLARDAN MİLLETE BİR FAYDA GELMEYECEĞİNİ AYLARDIR SÖYLÜYORUZ’

6’lı masa ile ait konuşan Erbakan, “Aylardır bire bir cumhur reisi adayı çıkartmayı beceremeyen 6 tane benzemez daim tıpkı araya geliyorlar. Artık bunlar zer gününe döndü. Toplanıp fotoğraf çektirip dağılıyorlar. Milletin derdiyle dertlenmek hesabına zer gününe bitmeme ediyorlar. Bir dahi daima birbirleri ile atışıyorlar. en son HDP’ye bakanlık vereceğiz mi vermeyeceğiz mi diyerek tartıştılar zira HDP gizli eş. Daim birbirleriyle tartışma içerisindeler. Bu 6 benzemez bugüne kadar 30’u birlikte 6’sı bile masa başında olmak amacıyla cümle 36 öğün aynı araya geldiler. Hangi konuşuyorsunuz bu masada? 36 sefer bir araya geliyorsunuz ortada bire bir üs paketiniz var mı? Namevcut. Şu milletin canını yakan kazançlı krize tıpkısı çözümünüz var mı? Bulunmayan. Ortaya tıpkısı cumhurbaşkanı adayı çıkarabildiniz mi? Onu da çıkaramadınız. Fotoğraf çektirip yiyip içip dağılıyorlar. Milletin derdi nerede bunların berhava nerede? Bunlardan millete aynı yarar gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz” dedi.

Share: