Otopark halindeki otomobilin üzerine inşaattan ham düştü

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bire bir vatandaşın park ettiği otomobilinin üzerine inşaattan sakıt köylü, maddi hasara kez açtı.

Edinilen bilgiye göre, Cuma Türkan ünlü vatandaş, 46 VB 554 plakalı otomobilini Güneşli Mahallesi Mehmet Yüce Güler Caddesi’ne otopark ederek ayrıldı. Bire Bir müddet sonraları tekrar otomobiline aldanmak amacıyla ayrımsız noktaya dönen Türkan, aracını gördüğünde gözlerine inanamadı. Otomobilini otopark ettiği kavuşum taraf tarafındaki inşaattan düşen yaklaşık 3 metrelik kalasın, aracının art camını parçaladığını ve kaporta aksamına da uymazlık verdiğini gören Türkan, alışılmamış oldu.

Aracında binlerce liralık maddesel hasar oluştuğunu tamlayan Cuma Türkan, “Bu kubat, ben ya dahi aile fertlerim arabanın içindeyken de düşebilirdi. Birimiz yaralanabilir ya de ölebilirdik. veya bire bir yayanın da konusunda düşebilirdi. Cenabıhak korusun, o ahit daha incitici sonuçlar doğurabilirdi. İnşaatta zaruri önlemlerin alınması gerekir. Tedbirin en üst düzeyde tutulması geçişsiz. Savcılığa şikayette bulundum” şeklinde konuştu. – KAHRAMANMARAŞ

Share: