2014 Dünya Kupası’nda ünlenip olay olan Axelle Despiegelaere, Afrika antilobunu öldürdüğü fotoğrafla kariyerini zat elleriyle bitirdi

Dünya kupasında karşılaşma yayınları sırasında tribünlerde maçları strateji eden birçok eş kameraların kendilerini görüntülenmesinden sonra serian fenomen olmaya başladı. Fakat en ilginç fenomen Brezilya’da planlı 2014 acun kupasında yaşandı.

Belçika’nın Rusya’ya alın 1-0 kazandığı maç sırasında, 17 yaşındaki Belçikalı Axelle Despiegelaere kameralar tarfından görüntülendi. Henüz sonraları fotoğrafı gelişmemiş sürede içtimai medyada viral olunca kendisine “Dünyanın yeryüzü çalımlı karı taraftarı” lakabı verildi.

Beklenmedik bir şekilde ünlenen Axelle, Dünyaca ünlü aynı Fransız kozmetik markasından reklam yüzü olmak üzere öneri aldı.

Markanın reklam ve hizmet ürünlerinin reklamlarında oynayan Axelle, ava giderken öldürdüğü Afrika antilobu ile çekmiş olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca hızla yükselen kariyerini öz elleri ile bitirdi.

Fotoğrafı paylaştıktan sonraları çalıştığı şirket sözleşmeleri feshetti. Daha sonra yaptığı açıklamada mizah yaptığını ve herkesten kusur dilediğini belirten Axelle, tıpkısı henüz hiçbir firmadan öneri almayarak kariyeri hızlı başladığı kadar acul bitti.

Share: